Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/466 7026

Wolfbody-blog

A tömegnövelőkről röviden

2016.02.15 17:57

Miért szedj tömegnövelőt? Mert, a súly a megbízhatóság jele, vagy mert 100 kg alatt a férfi csak karácsonyfadísz. Esetleg csak egyszerűen fejlődni szeretnél? Bármelyik is legyen a válasz, szükséged lesz a tömegnövelőre. 

Az izomzat fejlődéséhez megfelelő arányban szükséges a szervezet számára fehérje és szénhidrát. A táplálkozással gyakran nem viszünk be megfelelő mennyiséget, ezért ezek pótlása, kiegészítése nagyon fontos. Sokan csodarecepteket keresnek, holott a megfelelő kalóriabevitellel látványos izomtömeg növekedést érhetünk el. Sose felejtsük el, ezek táplálékkiegészítők. Ezt szó szerint kell érteni, vagyis a napi öt étkezés mellett érdemes még a tömegnövelőt is fogyasztani.

Az én bevált receptem ébredés után egy fehérjeturmix, ebéd előtt egy újabb adag és végül közvetlen edzés után a harmadik. A tömegnövelő napi adagját pedig két részletben veszem be, az egyiket ebéd után, másfél-két órával az edzés előtt, a másodikat pedig visszatöltésnek lefekvés előtt. Hogyan érdemes tömegnövelőt választani? Amennyiben nagyon vékony testalkatú vagy és nehezen fejlődsz, akkor a magasabb szénhidrát tartalmú termék való Neked! Verébtestre ágyúval kell lőni! Aki könnyebben szed fel izmot, az olyan terméket keressen, amiben nagyobb a fehérje aránya. Találhatunk még kreatinmentes formulákat és olyanokat is, amik tartalmaznak. Izmot akarsz, akkor legyen benne kreatin, mivel az izomsejtek energiaellátását segíti, részt vesz az ATP szintézisben. A kémiamániások majd szépen megnézik az egyenleteket, aki fejlődni akar, az meg szedi, mert a szervezet úgy is tudja, mit kezdjen vele és hasznosítani fogja. Minden további összetevő is csak a fejlődésed szolgálja.

A termék annál jobb minőségű, minél kevesebb cukorból tevődik össze a szénhidrát tartalma. A Carnivor Mass és az Mhp Up Your Mass termékeket bátran ajánlom. Ajánlok még hozzá egy gyors felszívódású fehérjét ( tejsavófehérje, tojásfehérje vagy szójafehérje ), aztán az izomnövekedéssel egyre keményebb edzésekre leszel képes. Ahogy durvulnak az edzések, úgy terhelődik az izomzat és az ízületek is, ezért egy jó ízületvédő mindenképp hasznos. A kemény edzések köztudottan gyengítik az immunrendszert, így, ha nem akarod, hogy az elért eredményt egy betegség miatt elveszítsed, egy jó multivitamint (TREC Vital X Pack) sem árt szedned!

A tömeg legyen Veled, akkor az erő sem fog hiányozni! NorAlbert

 

TÖMEGNÖVELŐINK