Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/466 7026

Wolfbody-blog

Boot Camp tábor Driszku Istvánnal

2015.06.24 09:41

Miért hajtanád magad végkimerülésig, verejtékes testtel miért mártóznál meg a porban? Ennyiről szól egy boot camp? Természetesen nem, az edzés utáni zuhanyzással, nem csak a test tisztul meg, hanem a lélek is. Kiléptél a komfortzónádból, megcselekedted azt, ami a fejlődésedhez szükséges volt. Ahogy a mondás tartja, a komfortzóna a legjobb hely arra, hogy soha semmit ne érj el az életben.

Abban biztos lehetsz, hogy egy boot camp-es hétvégén szinte csak a zónán kívül fogsz mozogni, kivéve, amikor Wolfbody fehérjeturmixát szürcsölöd, vagy a profi masszőr, Edu kezei között frissül fel tested minden porcikája. Ezáltal a táborban egyszerre hangzanak fel a fájdalmas és jól eső nyögések, kinek az edzés, kinek a masszázs.  A boot camp nem jó arra, hogy megszabadulj három nap alatt a súlyfeleslegtől, vagy olyan izmot növessz, hogy simán beállhass a 300 forgatására, még akkor is, ha történetesen nő vagy. Nem is ezért jönnek ide az emberek és nem is véletlen, hogy már az időpont meghirdetésekor elfogynak a helyek. Ismered azt a viccet, hogy miért kell két mozdonyvezető a vonatra? Hát azért, mert akkora a zaj, hogy azt egy ember egyedül el sem tudná viselni. Itt az edzések annyira nehezek, hogy az csak csapatban viselhető el. Ránézel a másikra, látod, hogy mennyire szenved, összeszorítod a fogad és csinálod tovább, hogy talán neked annyira nem is rossz, mint a másiknak. A táborban átalakul az értékrend, szemlélet, minden. Nincs időd a múlton rágódni, a jövőn aggódni. A jelenben élsz, a pillanatot éled meg. Az egészet egy jövőbeli célért csinálod, de akkor és most. Megcsinálsz még egy gyakorlatot, hogy kibírd a következő percet, a következő órát, a következő foglalkozást, és a holnapot!

Mindemellett új barátságok szövődnek, ismeretségek kötődnek, megismered a másikat, önmagad, súrolod a teljesítőképességed határát, de immár fölülről. 

 

A boot camp tényleg a való világ, ennek ellenére ez is a tévés szennyműsorral megegyező módon a beköltözéssel kezdődött. Jelen pillanatban pár tíz fős létszámról van szó, de ismerve Driszku Pista barátomat és Wolfbody-t, ez hamarosan gigantikus rendezvénnyé fogja kinőni magát. Akár a Woodstock fesztivál. A csütörtöki beköltözés során az együtt szenvedők megismerkedhetnek egymással, hogy pénteken közösen vágjanak neki a két edzésnek. A péntek környezetismerettel indul, vagyis erdei kocogás, hegyoldal leküzdése kötél segítségével. Itt mindenki rájön, hogy az alaptábor körül meglehetősen nagyra sikeredett a futópálya. A fáradtságért mindenkit kárpótol a jó levegő és szép táj. 

 

Délután egy köredzés várja azokat, akik a vegetáriánus ebédből megfelelő mennyiségű energiát szedtek össze. Az edzés változatosságát a füles ágyúgolyó és a szexhinta biztosítja. Szakszerű elnevezéssel Kettlebell és TRX. Levezetésként 15 perces vízi tornára kerül sor. Ez különösen hasznos felhevült ízületek visszahűtésében, a besavasodott izmokra a könnyített mozgásformának szintén jó hatása van. 

 

 

Az egész tábor a két szuperhős harcáról szól, Driszku mester megpróbálja a végletekig kihajtani, elfárasztani a résztvevőket. Wolfbody a lehető legrövidebb időn belül visszapótolni az elveszített folyadékot, ásványi anyagokat, fehérjéket és szénhidrátot. Az ő támaszpontja a konyha, itt szolgál fel Olimp Iso italt narancsos és citromos ízben. Aztán már csak az hiányozna, hogy egy pálmafás hawaii inget rántson magára és Tom Cruise-ként fehérjeshake-t csináljon. Nos, nem fogja leforgatni a Cocktail második részét, de nem hagy senkit fehérjeturmix nélkül. Trek Whey Creamy, Olimp Whey Protein complex kerül a megfáradt résztvevők hasába, kérésüknek megfelelően Kókusz, Csoki vagy Eper ízben. Többen jelzik, hogy a kókusz tejjel jó, akkor igazán finom. 

 

 

A gyors visszatöltést segíti az Olimp EA-Anabol edzés utáni formula, amit sokan izotóniás italnak hittek, ezért túl sűrűnek és édesnek tartottak. Ez azonban nem vetekedhet Driszku Pista szatmári szilva pálinkájával. 

 

A szombat egy játékos, de annál fárasztóbb küzdő jellegű, pajzs ütögetős-rugdosós edzéssel indul. A délután már sokkal komolyabbnak bizonyul. A korábbi 6 km-es távot kell teljesíteni. Itt megismerik a résztvevők Wolfbody hibrid hajtású autóját. Amiben, ha van üzemanyag megy, ha nincs, akkor tolni kell. Most az utóbbié a főszerep. A terep, az „ellenség” által közéjük dobott füstöt is jól vevők, magukra is vehetik a gázálarcot. Ezt hívhatnánk levegőfelezőnek is, akin volt már, az tudja miről beszélek, akin még nem, az menjen el Driszku Pista Boot camp-jébe. Végül egy kötélen leereszkedhetnek a „katlanba”, ahol újabb feladatok várnak rájuk. Hatalmas kőtömböket kell dobálniuk, csapatmunkában farönköket mozgatniuk, ez a délutáni kör a tűzugrással zárul.

 

Este bográcsolás, a tábori képek közös megnézése és energiafeltöltés történik. A megfáradt testrészek Edu kezei alatt frissülnek fel. 

 

A vasárnap a nyújtásé és a búcsúé. Egy valamiben azonban mindenki biztos. A következő boot camp-en is részt fog venni.  

NorAlbert