Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/466 7026

Universal Nutrition ANIMAL STAK 21 + 2 free pack
Universal Nutrition ANIMAL STAK 21 + 2 free pack
22 990 Ft

Universal Nutrition ANIMAL STAK 21 + 2 free pack

Animal STAK - A fejlődés...ez az ami mindent mozgat!

Raktáron
22 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 230 Ft
Részletek

A tesztoszteron az izomépítés kulcshormonja, ez az ami azzá tesz minket amik vagyunk, és ami olyanná tesz, amilyenné válni akarunk, amilyenné válnunk kell! Ha a tesztoszteron szintünk optimalizálása a cél, akkor a következő tényezőkre kell különös figyelemmel lenni.

 

  • Biztosítanod kell a szervezeted számára mindazt amire szüksége van a maximális tesztoszteron színtézishez!
  • Minimalizálnod kell a tesztoszteron ösztrogénné és dihidrotesztoszteronná való konverzióját.
  • Maximalizálnod kell a szabad vs. teljes tesztoszteron arányt, s így az aktív tesztoszteron keringő mennyiségét.

 

A tesztoszteron egy része az SHBG által kötve kering, ám csupán a szabad tesztoszteron az ami a munkát elvégzi, ami az anabolizmus kulcsa! E három tényező együttesen adhatja meg azt amit keresel, és e három tényező az amit Animal Stak tehet érted. Maximalizálja a tesztoszteron termelést, blokkolja a tesztoszteron-ösztrogén és tesztoszteron-DHT konverziót és felszabadítja a keringő tesztoszteront az SHBG fogságából. Ez a tökéletes tesztoszteron-stack!

A tesztoszteron mellett a növekedési hormon a másik fő anabolikus hormonunk. A növekedési hormont (growth hormone - GH) az agyalapi mirigy elülső lebenyének (adenohypohysis) szomatotrop sejtjei termelik a hipotalamusz szabályozása alatt, s mint ilyen az egyik legsokoldalúbb és legerőteljesebb hormonunk, ha tiszta izomépítésről. Az Animal Stak speciális összetevői maximalizálják e hormon szekrécióját, így az IGF-1 szintet a nitrogén-visszatartást, fehérje-színtézist és a lipolízist (zsírbontást). Mindez egyet formulában! Az Animal Stak az anabolizmus teljes folyamatát átfogja!

Ha keresed a tökéletes, ám egyben természetes megoldást az anabolikus hormonszintek maximalizálására akkor az Animal Stak az amit keresel!

Adagolás:

Fogyassz napi 1 tasak Animal Stack-t 3 héten át. Edzésnapokon fogyaszd 30 perccel edzés előtt.

Adatok
Gyártó
Universal Nutrition
Kiszerelés
21 tasak
Cikkszám
wb_188489
Hasonló termékek