Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/466 7026

Wolfbody-blog

Fitmark The Shield – a komplex táplálkozás táska

2016.01.05 15:36

Az egészséges életmód nálam ott bukik el, hogy bevigyem a munkahelyemre az otthon elkészített ételt, a napi adag táplálék kiegészítőket és vitaminokat.

 Az olcsó ételdobozok könnyen törnek, kipattan a tetejük és máris az egész menü ott díszeleg a munkaruhámon. Kár volt kimosni. A dobozok nem kompatibilisek a sporttáskámmal, a ruháim a pörköltszafttal.

A hűtés nem megoldott, ha véletlenül ácsorogni kell a dugóban. Egy minőségi hálózatról és vagy szivargyújtóról üzemeltethető hűtőtáska húszezer forint körül van. Hátránya, hogy eleve olyan nehéz, mint egy jégakkuval hűthető táska telepakolva. Ha nem jutsz áramhoz, akkor jégakku kell ehhez is. Marad a sima hűtőtáska.

Vajon akkor, miért érnéd be egy egyszerű táskával. Amikor kezembe kaparintottam a Fitmark The Shield táskát, ami nem volt könnyű feladat, mert Wolfbody nehezen adta, tudta, hogy nyúzópróbának lesz kitéve. Ebben nem is tévedett, szeretem, ha az eszközeim strapabíróak, igaz ez a fényképezőgéptől elkezdve, a mobiltelefonomon át, az általam használt késekig. Használati tárgyak, tehát nem vitrinben akarom őket tárolni és nézegetni. A táska tartalma praktikus, nem kell borítékba pakolnom a vitaminokat, amit persze úgy sem címkézek fel és napközben már nem is tudom, melyiket mikor vegyem be. Itt rendszerezhetek mindent.

 

 

A tárolóedények masszívak, bírják a hideget és meleget egyaránt. Ebből rögtön jár három. Eddig termoszban vittem mindent, mert ami hideg, hidegen tartja, ami meleg, azt melegen. A termosz alján volt a forró székelykáposzta, a tetején a hideg gyümölcsleves. Itt nem fenyeget a veszély, előétel, leves, főfogás mehet külön-külön a három tárolóba. A fehérjepornak is megvan a helye, rendszerezhetők a tablettáim is. Két jó minőségű jégakku biztosítja, hogy a „minihűtőd” nap végén is ellássa a funkcióját. A kidolgozás kiváló, erős anyag, bátran ajánlom bárkinek, aki nem akar külön szatyrokkal szaladgálni, vagy a sporttáskájából kikanalazni az ebédjét. A sok rekesznek köszönhetően marad helye az evőeszközeidnek, nem kell beérni egy light my fire három az egyben kankésvillával! Vedd meg, használd és élvezd a nyugalmat, hogy az ételed biztos helyen tudod.