Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/466 7026

Wolfbody-blog

Elasti Joint - az izületvédők királya

2016.01.05 15:25

Napjainkban az ételeink már nem tartalmaznak akkora mennyiségű vitamint és ásványi anyagot, mint  harminc évvel korábban. Ennél fogva szükséges a naponta bevitt ételeinket táplálék kiegészítőkkel felturbózni. Főleg fiatal korban van nagy szerepe az ízületvédő szerek használatának, mivel ekkor a porc még visszaépül. Ez a folyamat harminc-harmincöt éves korra lelassul, így a szerek alkalmazásával az állapot szinten tartása érhető el.

A porcerősítők alkalmazása több hónapos kúraszerű alkalmazást igényel, évente kétszer két-három hónapos időszakban. Belátható, hogy nem lehet minden nap csirkelábból főzött levest kortyolgatni, hogy megfelelő mennyiségű kollagénhez jusson a szervezet. Ha már több szomszédod is szóvá teszi, hogy feljelent az illegális kínai büfédért, akkor térj át az Elasti Joint-ra.

Találhatsz számos porcerősítőt: patikákban, javasasszonyoknál vagy kuruzslóknál, de legegyszerűbben a Wolfbody.hu-n találsz olyat, ami számodra a legmegfelelőbb. Miért a Wolfbody? Mert az általa forgalmazott termékeket versenyszerűen sportoló emberek tesztelik, jó áron vannak és akár kiszállítással (10:00 óráig leadott rendelés esetén 6 órán belüli átvétellel) is kérheted!

A porcerősítők glükozamint, kondroitint, msm-t és kollagént tartalmaznak főként, de a legtöbb termékből ez utóbbi összetevő hiányzik. A glükozamin-szulfát és a kondroitin a porcszövet sejt közötti állományát teszi ki főként. Ezek jelenléte a porckopás megelőzésében és a kialakult porckopás helyreállításában is szerepet játszik. Az ÁEK (Állami Egészségügyi KözpontÁllami Egészségügyi Központ) orvosai által is alátámasztott javulás észlelhető az Elasti Joint hosszútávú használatánál az enyhe és közepes artrózis esetén, ezért több orvos is ezt a terméket használja rendszeresen.

 

Az MSM leánykori nevén Metil-Szulfonil-Metán. Kémiából ötösre érettségizők tudják, hogy ez a kéntartalmú vegyület fájdalom csillapító hatású és az enzimek, kötőszövet, antitestek építőanyaga. A kollagén fontos a porcok megfelelő működése szempontjából. Férfiként örülhetsz még azon hatásának, hogy az izom, ín és csontok jó állapotát segít megőrizni. Ha nő vagy, akkor se keseredj el, a csodás haj, köröm és selymes tapintású bőr is a kollagénnek köszönhető. Ha kettesre érettségiztél, elég tudnod, hogy a háromféle isteni ízben kapható Elasti Joint mindezt tartalmazza, méghozzá hatalmas dózisban. Ez különbözteti meg a patikában kapható szerektől. Azok hétköznapi életvitelt élő emberek számára készültek, az Elasti Joint kifejezetten sportemberekre optimalizált. Ez nem jelenti azt, hogy átlagemberek nem szedhetik. Ha egy sportember ízületeit megóvja, akkor egy átlagemberét sebezhetetlenné teszi.

 

 

Az Elasti Joint szedésével az ízületi fájdalom tünetei enyhülnek, majd megszűnnek. Visszakapjuk a mozgás szabadságát, a sportolás örömét. Aki pedig felelősségteljesen sportol, az megfelelően védi is az ízületeit, amire a legmegfelelőbb táplálék kiegészítő az Elasti Joint. Találkozunk a Wolfbody.hu oldalon, és legyen a kosaradban egy Elasti Joint. Hasonlóan jó termékek még az Animal Flex, a Trec Joint Therapy. Érdemes a kúrák során váltogatni a termékeket, hogy megtaláld, melyik számodra legmegfelelőbb.Köszönöm a figyelmedet és kívánok Neked nyikorgástól mentes sportolást!