Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/466 7026

Wolfbody-blog

Boldog karácsonyt minden vásárlónknak!

 

Itt olvashatjátok ünnepi nyitvatartásunkat:

DEC. 23. 10:00-19:00

DEC. 24.-26. ZÁRVA

DEC. 27.-30. 11:00-16:00

DEC. 31-JAN. 1. ZÁRVA

JAN. 2. 10:00-19:00

2016. 11.25. BLACK FRIDAY A WOLFBODY-NÁL

 

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megtartjuk BLACK FRIDAY akciós napunkat. Tavaly több mint 2000 látogatónk és 143 megrendelésünk volt ezen a napon, ami abszolút rekordnak számítót áruházunk történetében.

Idén is az ország legjobb áraival várunk Titeket pénteken. Akciós termékeinket a nagy gonddal válogattuk össze, hogy mindenki megtalálja a megfelelő táplálék kiegészítőt.

Ki ne akart volna egy nehéz nap után bedobni egy hatalmas adag süteményt? Az édességes pult előtt persze rögtön el is megy a kedvünk a dologtól, amikor rájövünk, hogy egy apró sütivel is mekkora kalóriabombát vinnénk be szervezetünkbe. Ilyenkor eszünkbe jut, milyen fantasztikus dolog lenne egy olyan sütemény, amelyet lelkiismeret furdalás nélkül megehetünk, akár sportolás után is.

Hulljon le tehát a lepel, mert jó hírünk van: a még tökéletesebb gyártási technológiának köszönhetően mostantól garantált,minimum 85%-os fehérjetartalommal készül a Naturize, így már az egyik legmagasabb – valós - fehérjetartalommal készülő fehérjepor, ami csak kapható.

Jobb, hatékonyabb, magasabb fehérjetartalom, mint valaha!

Miért szedj tömegnövelőt? Mert, a súly a megbízhatóság jele, vagy mert 100 kg alatt a férfi csak karácsonyfadísz. Esetleg csak egyszerűen fejlődni szeretnél? Bármelyik is legyen a válasz, szükséged lesz a tömegnövelőre. 

Napjainkban az ételeink már nem tartalmaznak akkora mennyiségű vitamint és ásványi anyagot, mint  harminc évvel korábban. Ennél fogva szükséges a naponta bevitt ételeinket táplálék kiegészítőkkel felturbózni. Főleg fiatal korban van nagy szerepe az ízületvédő szerek használatának, mivel ekkor a porc még visszaépül. Ez a folyamat harminc-harmincöt éves korra lelassul, így a szerek alkalmazásával az állapot szinten tartása érhető el.

Az egészséges életmód nálam ott bukik el, hogy bevigyem a munkahelyemre az otthon elkészített ételt, a napi adag táplálék kiegészítőket és vitaminokat.

Naturize ® természetes barna rizsfehérje, rendszeresen sportolók, vegánok fehérjeszükségletének egészséges fedezésére.

Miért hajtanád magad végkimerülésig, verejtékes testtel miért mártóznál meg a porban? Ennyiről szól egy boot camp? Természetesen nem, az edzés utáni zuhanyzással, nem csak a test tisztul meg, hanem a lélek is. Kiléptél a komfortzónádból, megcselekedted azt, ami a fejlődésedhez szükséges volt. Ahogy a mondás tartja, a komfortzóna a legjobb hely arra, hogy soha semmit ne érj el az életben.

Az első termék, amivel élő tesztalanyokon kísérleteztem, egy edzés előtti pörgető és regeneráló formula. Számos összetevője van, a legfontosabbak közé tartozik a zsírégető és élénkítő komponens, míg a BCAA komplex része a szervezet helyreállításában vesz részt.