Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/466 7026

Wolfbody-blog

BLACK FRIDAY

2016.11.20 08:31

2016. 11.25. BLACK FRIDAY A WOLFBODY-NÁL

 

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megtartjuk BLACK FRIDAY akciós napunkat. Tavaly több mint 2000 látogatónk és 143 megrendelésünk volt ezen a napon, ami abszolút rekordnak számítót áruházunk történetében.

Idén is az ország legjobb áraival várunk Titeket pénteken. Akciós termékeinket a nagy gonddal válogattuk össze, hogy mindenki megtalálja a megfelelő táplálék kiegészítőt.

Ajánlataink között találtok fehérjéket, vitaminokat, marhafehérjét és kiegészítőket és még sok minden mást hihetetlen árakon.

Az akció napján megerősített chat ügyeletet adunk, szóval, ha bármi kérdésetek lenne írjatok nyugodtan.

A megrendeléseiteket természetesen ingyenesen szállítjuk, de ha valakinek sürgős a dolog akkor szaküzletünkbe is beugorhat érte.

BLACK FRIDAY INFORMÁCIÓK

 

Black Friday napján két féle átvételi mód közül választhatsz:

  • Ingyenes házhoz szállítás
  • Szaküzletünkben történő átvételi mód: 1-5 napon belül vállaljuk az átvétel lehetőségét.

Vedd át szaküzletünkben, így előbb Tiéd lehet a választott termék!

 

Szaküzletünk Wolfbody Táplálékkiegészítő Szaküzlet 1148 Budapest, Kerepesi út 32.

 

Házhozszállítás: A házhozszállítást a termékekre maximum 7 napon belül vállaljuk.

 

Rendelés leadáskor visszaigazoló levelet kapsz a sikeres foglalásról és küldjük a további teendőket a fizetésről vagy átvétellel kapcsolatban.

 

2016. november 25-én az Black Friday elnevezéssel kedvezményes akciót indít. Az akció kizárólag az online áruházunkban lesz elérhető, a szaküzleteinkben is csak online rendelést lehet leadni majd. 2016. november 25-én a hajnali órákban indul és 2016. november 25-én. 24:00 óráig tart. A termékek készlete korlátozott, ezek forgalmazása kizárólag az akciós készlet erejéig történik. Egy e-mail címmel csak egy-egy terméket (1 darabot) lehet megrendelni ugyanabból a termékből. Fenntartjuk a jogot, hogy lemondjuk azokat a rendeléseket, amelyek nem tesznek eleget ennek a szabálynak. A termékek kosárba helyezése nem jelenti ezek lefoglalását, a termékek csak a rendelés véglegesítése és visszaigazolása pillanatában kerülnek lefoglalásra. A megrendelések kiszállítási dátumával és időpontjával kapcsolatos információkat emailben küldjük el a rendelésnél megadott elérhetőségekre. Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse, de csak a közönség a www.wolfbody.hu oldalon keresztül történő tájékoztatást követően.