Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Partnereink

TANÚSÍTVÁNY
Termék részletek


Universal ANIMAL NITRO 44 adag

Universal ANIMAL NITRO 44 adag
 • Universal ANIMAL NITRO 44 adag
15 900 Ft
Akció: 14 490 Ft
Kezdete: 2020.03.11   A készlet erejéig!

Alapul vettük a kipróbált, bevált klasszikusokat az aminosavakat és a kor kihívásának megfeleltetve feljavítottuk azon sportolók számára, akik valami többre vágynak.

 • Amikor a régi és az új találkozik. Alapul vettük a kipróbált, bevált klasszikusokat, az aminosavakat és a kor kihívásának megfeleltetve feljavítottuk azon sportolók számára, akik valami többre vágynak.
  Az aminokat már évtizedek óta, megszámlálhatatlanul sokan alkalmazzák. Kiállta az idő próbáját. Ezalatt teljes mélységében kielemezték. Ezek a kutatások egyre előrébb tartanak... a legutóbbiakban kimutatták az aminok anabolikus hatását és azt is megállapították, hogy rendkívül fontos az aminok fajtája, az időzítés, az adagolás.


  Hogy elinduljanak a dolgok, a megfelelő keveréket, megfelelő formát és amino típust kell alkalmaznod, hogy az amino sav anabolikus előnyeit maximális mértékben ki tudd aknázni.
  Az Animal Nitro minden ilyen irányú követelménynek megfelel.


  Az Animal Nitro a megfelelő amino típusokkal rendelkezik (esszenciális aminosavak), a megfelelő formában ("önálló"), a megfelelő mennyiségben (6 gramm egy pakkban), és a megfelelő összetételben (Human Muscle Protein Complex?). A legutóbbi kutatás kimutatta, hogy a fehérje szintézishez és az anabolikus folyamatok beindításához csak az esszenciális aminosavak (EAA) szükségesek. A nem esszenciális aminosavak (NEAA) nem (a fehérjék egyaránt tartalmaznak EAA és NEAA típusú aminosavakat).

  Napi adagolás:
  Edzésnél egy 4 órás anabolikus időintervallum áll a rendelkezésünkre. Hogy ezt az időt kihasználjuk, fogyasszunk egy pakkot edzés után lehetőleg 30 percen belül. A jobb eredmény érdekében napi két pakk is használható, egy edzés előtt, és a második edzés után, harminc percen belül. Ha edzés után fehérje shake-et iszol, várj legalább 30-45 percet annak elfogyasztásával, az Animal Nitro pak fogyasztásától számítva. Az Animal Nitro-t mindig éhgyomorra alkalmazd, folyadékkal együtt juttasd a szervezetbe (víz vagy gyümölcslé ajánlott).

   

 • Gyártó
  Universal Nutrition
  Kiszerelés
  44 tasak
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  wb_432687
Webáruház készítés