Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Partnereink

TANÚSÍTVÁNY
Fizetési megoldás
Termék részletek


Nutrex NIOX 120 kapszula

Raktárkészlet: VAN
Nutrex NIOX 120 kapszula
 • Nutrex NIOX 120 kapszula

...bőrrepesztő bedurranás, úthálózatszerű erezettség és instant izomnövekedés! ..

 •  Tökéletes felszívódás

  - Gyorsabb és jobb eredmények
  - Azonnali hatás
  TÖKÉLETES FELSZÍVÓDÁS!
  A nitrogén-monoxid színtézist fokozó formulák hatékonysága azon áll vagy bukik, hogy annak hatóanyagtartalma milyen mértékben képes felszívódni és hasznosulni. A tabletták, hagyományos, kapszulák, porok csak lassú és kevéssé hatékony felszívódásra képesek. Mi nem ezt akartuk, ezért valami mást kerestük! A hosszú kutatás eredménye egy speciális folyadékkapszula kifejlesztése lett, mely gyakorlatilag a bevétel pillanatában elárasztja a tested a legfejlettebb NO fokozó hatóanyagokkal. Azonnali hatást és gyakorlatilag tökéletes hasznosulást garantálva! A különbség óriási! 
   
  GYORSABB ÉS JOBB EREDMÉNYEK!
  A NUTREX NIOX ULTRA a bevételt követő másodperceken több ezer milligramm NO színtézist fokozó arginin-etil-észtert juttat a véráramba, olyan egyéb az NO színtézist szabályozó hatóanyagokkal, mint az R-ALA, Béta-alanine, Rutacarpin és gyógyszerészeti tisztaságú L-Norvalin. Az eredmény bőrrepesztő bedurranás, úthálózatszerű erezettség és instant izomnövekedés! 
   
  TÖKÉLETES IDŐZÍTÉS!
  A NUTREX NIOX ULTRA edzés előtt fogyasztva maximalizálja az edzések anabolikus hatását. Fokozza a véráramlás, így a tápanyag-, és oxigénszállítás mértékét! Ez az amire az extrém eredményekhez szükséged van! 
  Adagolás:
  A tökéletes hasznosulás érdekében NUTREX NIOX ULTRA-t mindig éhgyomorra fogyaszd 30 perccel étkeezés előtt. A maximális eredmények használd a NIOX-t mindennap. A termék használata mellett ügyelj a bőséges folyadékbevitelre.
 • Gyártó
  NutreX Research
  Kiszerelés
  120 kapszula
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  wb_773115
Webáruház készítés