Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/466 7026

Nutrex Anabol 5 120 kapsz

Az Anabol 5 Black a legerősebb anabolikus nem szteroid anyag a világon. Ez egy forradalmi hozzáállás az izomtömeg- és erőépítésben. Erősíti a nitrogén egyensúlyt, stimulálja az anabolizmust, blokkolja az izomfehérjék csökkenését és elnyomja az izomfáradtságot. Az Anabol5 bebiztosítja a tiszta izomtömegnövekedést, hormonok és szteroidok nélkül. 

Nincs raktáron
11
9 900 Ft 
8 790 Ft
Kezdete: 2020.01.22   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 11
Megtakarítás 1 110 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Az Anabol 5 Black a világ legerősebb nem-szteroid anabolikus terméke. Magas szintű anabolikus és anti-katabolikus környezetet teremtve az Anabol-5 drámai módon növeli az izmok által szintetizálható fehérje mennyiségét. Ha intenzív súlyzós edzéssel kombinálva használják, az Anabol-5 jellegzetes adaptogenikus tulajdonsága segítségével stimulálja az általános anabolizmust, blokkolja az izomfehérjék lebomlását és küzd az izomfáradtság ellen.

 

Anabol 5 Black pozitívan befolyásolja a fehérjeszintézist, és végezetül csökkenti a proteolitikus izomműködést. Ezzel jobb adaptogén hatát biztosit az edzésre, és segit szabályozni a test fehérjeciklusát. Ez egy univerzális termék, amely biztositja a tiszta izomtömegnövekedést és a diéta alatt segit megőrizni az izomzatot. 

 

Az Anabol5 Black a legerősebb anabolikus nem szteroidos anyag a világon. Ha az Anabol 5-öt intenziv edzés kombinálásával használjuk, akkor a termék adaptogén hatásának köszönhetően az anabolizmus stimulációja következik be, az izomfehérjék csökkenésének blokkolása és az izomfáradtság elnyomása. Az Anabol 5 Black az első olyan termék, amely hatékonyan növeli a test saját fehérje-építő képességét de mindezt nem hormonálisan és nem szteroidként teszi. Azért, hogy az anabolizmus magas szinten maradjon egész nap, az Anabol-5 gyorsan ható és elnyújtott felszívódású, multifázisú kapszulákat is tartalmaz. 

Adatok
Gyártó
nutrex
Kiszerelés
120 kapszula
Cikkszám
wb_353228
Összetétel:
Tápértékek 100 g
Energiaérték    276,81 kJ / 66,16 kcal
Fehérjék 11,44 g
Szénhidrátok 5,1 g
Zsírok 0 g
Non-Steroidal Anabolic Stack 155,2 mg
DicyclopentanoneDicyclopentanone, 6-Keto-Diosgenin Acetate, 6-Keto-Diosgenin Propionate, 6-Keto-Diosgenin Cypionate, 6-Keto-Diosgenin Decanoate, 25-R Spirostan-5a-diol-6-one-3-one-undecanoate, Rhaponticum Carthamoides, Hecogenin Acetate
Adagolás
2 kapszula 2x naponta, fogyassz 2 kapszulát reggel étellel, 2 következő kapszulát vacsorával, fogyassza 12 héten át, majd tartson 2 hét szünetet.
Hasonló termékek