Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Partnereink

TANÚSÍTVÁNY
Termék részletek


Musclemeds Creatine Decanate 300gramm

Musclemeds Creatine Decanate 300gramm
 • Musclemeds Creatine Decanate 300gramm

Mindent a célért: a legtisztább mikronizált kreatin, szuper hatékony szállítórendszerrel!

 •     Mindent a célért: a legtisztább mikronizált kreatin, szuper hatékony szállítórendszerrel! A MuscleMeds semmit sem bíz a véletlenre! Nemcsak a létező legtisztább, mikronizált kreatinnal dolgozik, hanem egy forradalmian új szállítórendszert is hozzáadott minden egyes adaghoz, hogy a kreatin garantáltan célba érjen. Mi az eredmény? Tökéletes oldódás, maximális felszívódást, amely minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb kreatin felhasználást garantál! Bizony, a kulacsodtól az izmokig a MuscleMeds mindenre gondolt!

   

    A kreatin a leghatékonyabb, valóban igazolt hatású legális izomépítő! A MuscleMeds CREATINE DECANATE a létező legtisztább, mikronizált kreatin-monohidrátot tartalmazza egy forradalmi, gyógyszerészeti szállítórendszerrel a DecaDrive transzport technológiával megerősítve, ami tökéletes oldódást, maximális felszívódást, kreatin-szaturációt és így minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb kreatin felhasználást garantál!

   

  DecaDrive gyogyszerészeti transzport technológia!

  A DecaDrive transzport technológia egy gyógyszerészeti szállítási módszert alkalmaz PEG (polietilen-glikol) és dekanoát (nátrium-kaprát) észtereket képezve! A PEG mind a transzcelluláris, mind a paracelluláris felszívódást javítja, a dekanoát pedig egy klinikai gyakorlatban is széles körben alkalmazott intesztinális felszívódást optimalizáló összetevő, mely a paracelluláris junkciók áteresztőképességének fokozásával maximalizálja az aminosavak véráramba kerülését!

  A következő lépés az aktív hatóanyag, azaz a kreatin részecske méretének minimalizálása, melyet egy speciális mikronizációs technológiával értünk el. Az eredmény tökéletes oldódás, maximális transzcelluláris és paracelluláris felszívódás, és így minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb kreatin felhasználás! 

   

  • Gyógyszerészeti tisztaságú mikronizált kreatin-monohidrát! 
  • Drámai erőszint- és száraz izomnövekedés! 
  • Felgyorsult regeneráció!

   

   

   

  Adagolás:

  Keverj el 1 adagolókanál CREATINE DECANATE-t 2-3 dl vízben és fogyaszd azonnal! Napi 1-2 adagot fogyassz!


  Musclemeds Creatine Decanate, kreatin, kreatin-monohidrát, kreatin dekanát, Musclemeds, creatineMusclemeds Creatine Decanate, kreatin, kreatin-monohidrát, kreatin dekanát, Musclemeds, creatine

   

   

 • Gyártó
  MuscleMeds
  Kiszerelés
  300gramm / 60 adag
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  wb_733989
Webáruház készítés