Új jelszó kérése
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Partnereink

TANÚSÍTVÁNY
Termék részletek


MuscleTech CELL-TECH 2740g

-15%
Raktárkészlet: NINCS
MuscleTech CELL-TECH 2740g
12 990 Ft
Akció: 10 990 Ft
Kezdete: 2019.01.10   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Nincs raktáron!

A legfrissebb klinikai kutatások és technológiai innovációk felhasználásával megalkotott kreatin formula, azoknak, akik HATALMAS IZMOKAT akarnak! A CELL-TECH szabadalommal védett hatóanyagmátrixának hatékonyságát 30 KLINIKAI KUTATÁS IGAZOLJA!

 • MuscleTech CELL-TECH 1400 g

   

  MINDEN EDDIGINÉL GYORSABB IZOMNÖVEKEDÉS:

  A CELL-TECH minden egyes adagja 7 gramm HPLC-eljárással tesztelt kreatin-monohidrátot tartalmaz és 3 gramm kreatin-HCl-t! A kapcsolódó kutatások adatai szerint ez a keverék a CELL-TECH speciális szénhidrát keverékével adagolva alig 7 nap alatt több, mint 1,5 kg SZÁRAZ IZOMNÖVEKEDÉST generált a keveréket fogyasztó alanyok között, míg a kreatint önmagában fogyasztó kontroll csoport esetén ez a növekedés átlagosan csupán 0,3 kg volt!

   

  INSTANT ERŐNÖVEKEDÉS:

  Egy másik klinikai kutatás adatai szerint a CELL-TECH kreatin és szénhidrát keverékét fogyasztó alanyok jelentős mértékű fejlődést produkáltak fekvenyomásban, lábtolásban és bicepsz-hajlításban!

  MAXIMÁLIS TÁPANYAG-TRANSZPORT:

  A CELL-TECH minden egyes adagja 200mg alfa-liponsavat tartalmaz (ALA), mely a klinikai kutatások adatai szerint szignifikáns mértékben fokozza az izomsejtek kreatin, glukóz és aminosa

  FELGYORSULT REGENERÁCIÓ ÉS SZÁRAZ IZOMNÖVEKEDÉS:

  A CELL-TECH tápanyagmátrixa edzés után fogyasztva fokozza az iznulinelválasztást, ami pumpaként nyomja az izmokba a növekedéshez szükséges tápanyagokat, miközben fokozza a glikogén re-szintézist és a fehérjeszintézist!

  NINCS SZÜKSÉG KÚRASZERŰ ALKALMAZÁSRA:

  A klinikai kutatások adatai szerint CELL-TECH hosszú távú fogyasztása nem vezet a receptorok érzékenységének csökkenéséhez és így a kreatin transzport és szaturáció következményes csökkenéséhez.

   

  ELÁGAZÓ SZÉNLÁNCÚ, SEJTVOLUMENIZÁLÓ AMINOSAVAK:

  A CELL-TECH hatóanyagkeverékét L-leucin, L-valin és L-izoleucin 2:1:1 arányú komplexének hozzáadásával tettük tökéletessé. Az elágazó szénláncú aminosavak (BCAA) az izomépítés és teljesítményfokozás szempontjából leginkább fontos aminosavak, a máj kikerülésével közvetlenül jutnak a dolgozó izmokhoz, ahol direkt módon fokozzák a fehérjeszintézist és a sejttérfogatot.

   

  KLINIKAILAG IGAZOLT HATÉKONYSÁG ÉS DÓZISOK:

  A piacon kapható átlagos kreatin formulákhoz képest a CELL-TECH Performance Series csak és kizárólag klinikailag igazolt hatékonyságú összetevőket tartalmaznak, PONTOSAN a klinikailag hatékonynak talált dózisban, melyet a termék címkéjén pontosan és részletezve fel is tűntetünk!

   

  Összetétel:
 • Gyártó
  MuscleTech
  Kiszerelés
  1400 g
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  wb_844664
Webáruház készítés