Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Partnereink

TANÚSÍTVÁNY
Termék részletek


MHP Activite Sport 120 tabletta

8 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 82 Ft

Az ACTIVITE a világ első interaktív multivitamin-és ásványanyag komplexe, mely kifejezetten sportolók számára lett kifejlesztve, akik „többet várnak egy multivitamintól”. Az ACTIVITE a szabadalmaztatott Anabolase™ enzimrendszer és táp-anyagoptimalizáló segítségével pakol rád izmokat, a fehérjék, szénhidrátok és zsírok hasznosításának maximalizálásán keresztül. Az ACTIVITE továbbá „aktivált” vitaminok teljes spektrumát, aminosav-kelátokban tárolt ásványi anyagokat, és ORAC antioxidánsokat is tartalmaz, így segítve elő a regenerálódást és az immunrendszer működését. Ha meg akarod növelni a sovány izomtömeget, az energiaszintet, és az állóképességet, akkor az ACTIVATE lehet az egyetlen multivitamin a számodra!

 • Activite Sport 120 tabletta

  Anabolase™
  A Szabadalmazott Anabolikus Enzimrendszer
  CSAK az ACTIVITE-ben

  Az átlagos multivitaminok ill. multi „pakkok” nem játszanak túl nagy szerepet az ételekből származó tápanyagok hasznosításában. Az Anabolase ™-el kiegészített ACTIVITE annál inkább! Az Anabolase-t két amerikai szabadalom védi, és nagy egyetemek által végzett tudományos kutatások támasztják alá működését. Lássuk, hogyan is működik: Míg a vitaminok és ásványi anyagok az egészségi állapot megőrzésében és a szervezet kifogástalan működésében érdekeltek, a makrotápanyagok (fehérjék, szénhidrátok és zsírok) határozzák meg igazából, hogy eléred e céljaidat, pl. a sovány izomtömeg növelését, az energiaszint és állóképesség növelését és a teljesítményed maximalizálását. Az Anabolase egy szabadalommal védett interaktív tápanyag-optimalizáló, mely gyakorlatilag a fehérjék, szénhidrátok és zsírok felszívódását és hasznosulását segíti elő. Az Anabolase egy anabolikus enzimrendszer, mely három enzim keverékét tartalmazza: Az Aminogen®-t, a Carbogen®-t és a Lipolase®-t. Ezek mindegyike speciális funkcióval bír, mely a tápanyagok jobb hasznosulását segíti elő.

  ÁTTEKINTÉS: SPORTTUDOMÁNYI KUTATÁSOK

  Az ACTIVATE-ben található három enzim keveréke lehetővé teszi testünk számára, hogy TÖBB FEHÉRJÉT hasznosítsunk az izomtömeg növekedés érdekében, TÖBB ENERGIÁHOZ jussunk a szénhidrátokból és TÖBB ZSÍRT alakítsunk át energiává!

  ÚJ FEHÉRJE ENZIM—AMINOGEN®:

  AZ AMINOGEN® 184%-AL NÖVELI A SZABAD AMINOSAVAK SZINTJÉT, ÉS 142%-AL NÖVELI AZ ELÁGAZÓ LÁNCÚ AMINOSAVAK (BCAA) TÁPLÁLÉKOKBÓL TÖRTÉNŐ HASZNOSÍTÁSÁT!

  A kutatók összegzése: A megnövekedett aminosavszint anabolikus hatással bír, mely az izomtömeg növekedést és regenerálódást egyaránt stimulálja.

  A Te fehérjeszükségleted nagyobb, mint egy ülő életmódot folytató átlagemberé. És bár lehet, hogy kellő mennyiségű fehérjét fogyasztasz, a szervezeted lehet, hogy nem hasznosítja azt. Ha pedig nem hasznosítod, nem fogod felépíteni azt az izomtömeget, nem fogod elérni azt az erőszintet, amire vágytál. Szerencsére a kutatók felfedeztek egy új fehérje enzimet, mely segít a fehérjék hasznosításában. Az Aminogen fokozza a táplálékból származó fehérjék hasznosulását és növeli az izomszövetekbe szállított aminosavak mennyiségét, így stimulálva az izomtömeg növekedést és a regenerálódást.

  Hogyan is működik az Aminogen:

  1. Segít felszabadítani a szabad formájú aminosavakat a táplálékból (valahogy úgy, mintha egy lánc szemeit szednénk szét)
  2. Növeli a szervezet felszívóképességét a peptidkötések semlegesítésével; ez kapcsolja az aminosavakat a fehérjemolekulákhoz
  3. Felkutatja a fehérjemolekulákat és felszabadítja azokból az aminosavakat, így téve szervezetünk számára egyszerűbbé a kis molekulák felszívódását, mely könnyebb, mint ha a nagy fehérjemolekulákat kellene abszorbálni

  TÉNY: A táplálékokból származó fehérjék aminosavakra bomlanak. Ezek az aminosavak építőkövek, melyek az izmokat növelik és építik újjá. Az ACTIVITE-ben található Aminogen enzim egy 200g-os sztékből 22mg szabad formájú aminosavat képes felszabadítani – ez 30 aminosav tablettának megfelelő mennyiség!

  ÚJ SZÉNHIDRÁT ENZIM—CARBOGEN®:

  A CARBOGEN 143%-AL NÖVELI AZ EDZÉSKAPACITÁST (A TELJES KIFÁRADÁSIG ELTELŐ IDŐ)!

  A kutatók összegzése: A Carbogen azon tulajdonsága, hogy képes növelni a szénhidrátok izomglikogénné való átalakulását, és 275%-al csökkenti a tejsavszintet, lehetővé teszi számodra, hogy keményebben és hosszabban edzzél, valamint hogy a sportolók megmérettetés alkalmával hosszabb ideig legyenek képesek tartani a csúcsteljesítményt.

  A kutatások kimutatták, hogy a fizikailag aktív egyének kalóriabevitelének 42%-a szénhidrátokból kell, hogy származzon. A szénhidrátok nem csupán elsődleges energiaforrások edzés idején, hanem antikatabolikusak is, mivel megelőzik a fehérjék és izomszövetek energiatermelésre való felhasználását is. A szénhidrátok hiánya esetén testünk fehérjét és izomszövetet éget el a glükoneogenezis folyamatán keresztül. Ennek negatív hatása lesz az energiaszintre, állóképességre és a sovány izomtömeg növelésére egyaránt.

  Az alacsony glikémiás indexű összetett szénhidrátokban gazdag ételek előnyösebbek a magas glikémiás indexű cukrok és maltodextrineknél. Az alacsony glikémiás indexű szénhidrátok kisebb mértékű, kontrollált vércukorellátást tesznek lehetővé, mely amint átalakul glikogénné, üzemanyagként szolgál edzéseink során. A Carbogen egy fantasztikus szabadalmazott enzim, melynek megvan az az egyedülálló tulajdonsága, hogy hatékonyan lebontja a nem felszívódó szénhidrátokat kis szénhidrátrészletekre, így segíti elő a maximális hasznosulást és glikogéfeltöltést.

  Hogyan is működik a Carbogen:

  1. A komplex szénhidrátokat kisebb részletekre bontja a glikogénfeltöltés fokozása érdekében
  2. Csökkenti a vér tejsavtartalmát az optimális állóképesség és regenerálódás érdekében

  ÚJ ZSÍRENZIM—LIPOLASE®:

  A LIPOLASE® NÖVELI A ZSÍROK LEBONTÁSÁT ÉS ENERGIÁVÁ TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLÁSÁT, VALAMINT MINIMALIZÁLJA A TEST ZSÍRRAKTÁRAIT!

  A kutatók összegzése: a Lipolase képessége, hogy a hosszú láncú triglicerideket kisebb, közepes és rövid láncú trigliceridekre bontja, növeli a szervezetben azoknak a zsíroknak a mennyiségét, melyek energiatermelésre használhatók, miközben a raktározott zsír mennyiségét is csökkenti.

  A Lipolase lehetővé teszi számodra, hogy az étkezési zsírok minden fajtáját hatékonyan tudd energiatermelésre hasznosítani, és ne raktározd el azokat testzsír formájában. A Lipolase egy fantasztikus, pH rezisztens biaktív enzim, mely azzal az egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, hogy a triglicerideket zsírsavakká bontja, melyeket a Krebs ciklus során testünk energiává tud alakítani, alacsony és magas Ph-jú körülmények között egyaránt. A Lipolase pH rezisztenciája lehetővé teszi, hogy a zsírok lebontása az emésztőrendszer teljes hosszában megtörténhessen, így maximalizálva az energiaszintet és minimalizálva a zsírraktárakat.

  Az ACTIVITE Kiváló Vitamin és Ásványianyag Komplexe
  Újradefiniálja a „Multi-világ” Játékszabályait

  Az ACTIVITE úgy lett megalkotva, hogy a vitaminok és ásványi anyagok kiegyensúlyozott, teljes spektruma jusson szervezetedbe. Ez az első olyan multivitamin, mely két kritikus, ám annál inkább mellőzött faktort is kiiktat. Az első a felszívódás/hasznosulás. Sajnos a legtöbb multivitamin nem veszi számításba a felszívódást és hasznosulást. Egy átlagos multivitamin készítmény ásványi anyagok és vitaminok olyan formáit kínálja, melyeket testünk nem tud kellő mértékben hasznosítani. Anyagcsere folyamatok sorozatán keresztül kell azokat átalakítania, mire felhasználhatóak lesznek. Ezzel a felhasználhatóság, a felszívódás és a hatékonyság végül csökken. Nem, úgy az ACTIVITE-ben. Az A, C, B vitaminok és az ásványi anyag komplexek már abszolút felhasználható állapotban vannak benne, lehetővé téve a teljes felszívódást, hasznosulást és hatékonyságot!

  A másik tényező, melyet a többi multivitamin formula figyelmen kívül hagy, az az úgynevezett „exponenciális szinergizmus”. Ha még nem hallottad ezt a kifejezést, ne lepődj meg. Ezt a kifejezést a legképzettebb biokémikusok és dietetikusok használják arra, hogy körülírják, hogy a vitaminok és ásványi anyagok milyen kölcsönhatásban állnak, így meg tudják határozni a pontos dózist és a megfelelő kombinációt az adott formulában.

  Ennek lényege tehát: a vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és fitokemikáliák azzal az egyedülálló tulajdonsággal rendelkeznek, hogy képesek szinergikusan erősíteni egymás hatását. Ha a megfelelő tápanyagok megfelelő arányban vannak összepárosítva, képesek rá, hogy újrahasznosítsák egymást – újra és újra feltöltődnek, majd elhasználódnak, úgynevezett „exponenciális szinergizmust” teremtve meg ezzel. Az ACTIVITE a világ legerősebb tápanyagainak kézileg válogatott keverékét tartalmazza – vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat és fitokemikáliákat – megfelelő arányban, hogy maximalizálják a szinergikus hatást, és „exponenciális szinergizmust” teremtsenek.

  „Maximálisan reaktív” C-vitamin aszkorbátok

  A „maximálisan reaktív” C komplex az ACTIVITE-ben kálium, kalcium, magnézium, mangán, réz, cink és króm aszkorbátot tartalmaz. Ezek az aszkorbátok a C-vitamin szállítását teszik lehetővé, valamint maximalizálják annak felszívódását és hasznosulását is. Ezen felül az értékes ásványi anyagok elvesztését is megakadályozza.

  A legtöbb multivitamin a C-vitamint más formában tartalmazza, pl. aszkorbinsav formájában, mely egy középszerű formája a C-vitaminnak, és sosem kering a testben. Ehelyett a májban található ásványi anyagokkal kell reakcióba lépnie, hogy aszkorbátokat alkosson a káliummal, kalciummal, magnéziummal, mangánnal, rézzel, cinkkel, és más nyomelemekkel. Sajnos ez azonban minimalizálja a felszívódást és ráadásul „kirabolja” testünkből az értékes ásványi anyagokat, melyekre szükségünk van a szervezet egyensúlyának megtartásához, pl. az elektrolit egyensúly és az enzimatikus folyamatok fenntartásához.

  „Természetesen töltött” aminosav kelátok

  Az ACTIVITE-ben található ásványi anyag komplexek „természetesen töltött” aminosav kelátokat tartalmaznak. A kelát formában az ásványi anyagok aminosavakhoz kötődnek. A kelát forma egy természetes mód arra, hogy az ásványi anyagok a bélfalon keresztül átjuthassanak a maximális felszívódás érdekében.

  Az aminosav kelátok azért jobbak az egyéb formáknál, mert az egyéb formák az emésztés során sérülnek, instabillá válnak, és ennél fogva elveszítik biológiai értékességüket. Természetes állapotukban szintén nem tudja hasznosítani szervezetünk az ásványi anyagokat. Mindegyik szulfát, oxid vagy karbonát lebontásra és átalakításra kerül, hogy átjuthasson a bélfalon. Ráadásul ezeknek az ásványi összetevőknek elektromos töltésük is van, és ezzel más fontos tápanyagokat blokkolhatnak, pl. az E-vitamint, az aszkorbinsavat, több B-vitamint, és fontos gyógyszereket is. Ennek kiküszöbölése érdekében van szükség a kelátokra. A szervezet nagyon hatékonyan tudja abszorbálni az aminosavakat, ha pedig az ásványi anyagokat kelát formában juttatjuk be, akkor az aminosavak gyakorlatilag „átszállítják” az ásványi anyagokat a bélfalon. Ez a transzportrendszer lehetővé teszi, hogy az ásványi anyagok védettek legyenek, és hogy átjussanak az emésztőrendszerből a keringésbe. Az ACTIVITE-ben található ásványi kelát komplex magas biológiai értékű, és ennél fogva igen hatásos.

  „Aktív” B-komplex koenzimek

  Az ACTIVITE-ben található koenzim B-vitaminok olyan formában vannak, melyre testünknek szüksége van; ez gyakran az egyetlen, működőképes B-vitamin formula. A B-vitaminokat szervezetünknek kell előállítani, és felhasználás előtt koenzim formára alakítani. Ha már koenzim formában vannak, könnyen felszívódnak és bejutnak a sejtekbe. A többi termékben található egyéb formájú B-vitaminoknak folyamatok sorozatán kell keresztül menniük, mire használható állapotba jutnak. Az ACTIVITE B-vitaminok teljes komplexét tartalmazza, melyek eleve koenzim formában vannak, kiküszöbölve ezzel az egyébként szükséges átalakítást, és maximalizálva az általuk biztosítható jótékony hatásokat.

  Magas ORAC-ú (oxygen radical absorbance capacity – oxidgyök megkötő képesség) antioxidáns keverék a szabadgyökök ellen

  A szabadgyököknek káros hatása lehet az egészségre és a teljesítményre nézve. Fontos tudni, hogy az edzés is megemeli a szabadgyökök mennyiségét a szervezetben. Edzés közben az oxigénfogyasztás növekszik, ami megnöveli a szabadgyökök termelődésének ütemét is, és így az antioxidánsok szükségességét is. A szabadgyökök károsítják a sejteket, melyeket az immunrendszernek el kell távolítania ezek után. Ha nem szabályozzuk a szabadgyökök termelődését az izmokban edzés közben, jelentős mennyiségű izmot veszíthetünk. Ez a károsodás rontja a teljesítményt, akadályozza az izomtömeg növekedést és a regenerálódást is.

  Az antioxidánsok védik a sejteket a szabadgyökök támadásai ellen. Egy antioxidáns hatásosságát az ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) szintje mutatja meg, ami szabadgyökök megkötésének mértékére utal. Az ACTIVITE magas ORAC-ú szabadgyök pucoló antioxidánsokat tartalmaz, hogy maximalizálhasd a teljesítményedet, felgyorsíthasd az izomtömeg növekedést és a regenerációt!

  A multivitaminok szedésének fontossága nyilvánvaló, de TE TÖBBET AKARSZ – izmokat akarsz, zsír nélkül, és még jobb teljesítményt. Az ACTIVITE az egyetlen multivitamin készítmény, melytől mindezt megkaphatod. Az ACTIVITE nem csupán vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és fitokemikáliák keveréke, hanem az egyetlen enzim-aktivált multivitamin Anabolase™-al, az „erőenzim” keverékkel, ami az ACTIVATE-et „izmossá” teszi!

  Az Amerikai Gyógyászati Szövetség minden amerikai számára javasolja egy multivitamin készítmény fogyasztását! Ha aktív vagy, a multid legyen ACTIVITE!

  Az egyetlen multivitamin, mely bizonyítottan:

  • 184%-al növeli a szabad aminosav szintet
  • 142%-al növeli a BCAA-k hasznosulását
  • 143%-al növeli edzés közben az energiaszintet
  • 275%-al csökkenti a tejsavszintet
  • Vitaminok és ásványi anyagok teljes spektrumát kínálja
  • „Maximálisan reaktív” C-vitamin aszkorbátok
  • „Aktív” B-komplex koenzimek
  • „Természetesen töltött” aminosav kelátok
  • Magas ORAC-ú izomregeneráló és immunrendszer erősítő antioxidáns keverék zöld teával, alfa-liponsavval, és CoQ-10-el
  • Késleltetett felszívódás az egyenletes tápanyagellátás érdekében
  ÖSSZETÉTEL

  MHP ACTIVITE SPORT

  Összetétel:
  Egy adag mérete: 4 tabletta
  Adagok Száma: 30
    Adagonként tartalmaz DV %
  Vitamin A
  (as Beta-Carotene, Alpha-Carotene, Lutein, Zeaxanthin, Cryptoxanthin, Astaxanthin, and Lycopene)
  5000 IU 100%
  Vitamin C
  (as Calcium Ascorbate, Potassium Ascorbate, Magnesium Ascorbate, Zinc Ascorbate, Manganese Ascorbate, Copper Ascorbate, and Chromium Ascorbate)
  300 mg 500%
  Vitamin D
  (as Cholecalciferol)
  200 IU 50%
  Vitamin E
  (as Mixed Tocopherols supplying d-Alpha, Beta-, Gamma-, and Delta-Tocopherols)
  150 IU 500%
  Thiamin 75 mg 5000%
  Riboflavin
  (as Roboflavin and Riboflavin 5-Phosphate)
  75 mg 4412%
  Niacin
  (as niacin and niacinamide)
  75 mg 375%
  Vitamin B6
  (as Pyridoxine HCl and Pyridoxine 5-Phosphate)
  75 mg 3750%
  Folate
  (as Folic Acid and Metafolin)
  400 µg 100%
  Vitamin B12
  (as Dibencozide)
  100 µg 1667%
  Biotin 300 µg 100%
  Pantothenic Acid 75 mg 750%
  Calcium
  (as Calcium Amino Acid Chelate, Calcium Citrate and Calcium Ascorbate)
  200 mg 20%
  Iodine (from Kelp) 150 µg 100%
  Magnesium
  (as Magnesium Amino Acid Chelate and Magnesium Ascorbate)
  100 mg 25%
  Zinc
  (as Zinc Amino Acid Chelate and Zinc Ascorbate)
  15 mg 100%
  Selenium
  (as Selenium Amino Acid Chelate)
  200 µg 286%
  Copper
  (as Copper Amino Acid Chelate and Copper Ascorbate)
  2 mg 100%
  Manganese
  (as Magnesium Amino Acid Chelate and Maganese Ascorbate)
  2 mg 100%
  Chromium
  (as Chromium Amino Acid Chelate and Chromium Ascorbate)
  120 µg 100%
  Molybdenum
  (as Molybdenum Amino Acid Chelate)
  75 µg 100%
  Potassium
  (as Potassium Aspartate and Potassium Ascorbate)
  99 mg 3%
  Boron (as Boron Chelate) 2 mg
  Vanadium (as Vanadyl Sulfate) 5 µg
  Choline (as Choline Bitartrate) 75 mg
  Inositol 75 mg
  Silica (as Silicon Dioxide) 11 mg
  Anabolase Patented Interactive Food Optimizer 
  -Aminogen - Protein & Amino Acid Enhancing Matrix 
  -Carbogen - Carbohydrate and Glycogen Enhancing Matrix 
  -Lipolase - Fatty Acid Enhancing Matrix 
  From Aspergillus Niger, Aspergillus Oryzae and Rhizopus Oryzae suppling Acid and Semi-Alkaline Protease, Amylase, Cellulase, Hemicellulase, and Lipase
  470 mg
  High ORAC Muscle Recovery and Immune Support Antioxidant 
  Acai, Pomegranate Extract (20% Ellagic Acid), Red Raspberry leaf, Green Tea leaf Extract (36% Polyphenols), Grape Skin Extract (37% Polyphenols), Bilberry Fruit Extract (25% Anthocyanosides), Kale (leaf), Spinach (leaf), Brussels Sprouts (leaf), Broccoli, Beet (root), Citrus Bioflavonoid Comples, Alpha-Lipoic Acid, N-Acetyl Cysteine, Co-Enzyme Q10.
  250 mg
  Other Ingredients: Microcrystalline cellulose, hypromellose, stearic acid, vegetable stearine, magnesium stearate, silica and pharmaceutical glaze.
 • Gyártó
  MHP
  Kiszerelés
  120 Tabletta
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  wb_463492
Webáruház készítés